Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september, 2009

Fönstershopping

Sådär ja... Har känt mig lite gladare idag. Har fönstershoppat med en vän idag och haft otroligt trevligt... På Internet... Efter knark... Och hittat vad jag söker. Should arrive any minute now. Är galet sugen nu. Sitter och skjuter i mig koffazon i ren desperation. Ger värme i 20 sekunder sen är det över. Varför gör jag detta? Svaret är givetvis att jag är besatt. Besatt av att lösa upp pulver, filtrera, dra upp det i en pump, applicera kanyl, vrida kanylen tillrätta, penetrera huden, penetrera venen, dra svar, se blodet flöda likt livets ström som en röd tråd utmed pumphusets inre, bestämt pressa in kolven i cylindern och se hur lösningen försvinner in i armen för att avslutningsvis höra det svaga gurglandet av när de sista dropparna tillsammans med den lilla luften som blivit kvar i pumpen letar sig in i armen. Känslan sedan när man drar ut kanylen och känner hur rushen börjar komma i en rasande fart är så enorm, nästintill erotisk. Till helgen blir det lajbans! ;-)

Idioti, abstinens och tårar

Helvete vad jobbigt det ska vara. Abstinensen är en pina. Det suger i hela kroppen och tankarna är inkonsekventa och dimmiga. Jag har svikit en mycket nära vän. Jag hatar mig själv för det. Jag hatar mig själv för allt jävla skit jag ställer till med. Hur i helvete kan jag vara så dum? Jag har gråtit i flera dagar nu. Du ska veta att jag är så jävla ledsen för hur jag agerade den dagen. Du betyder så otroligt mycket för mig, även om jag är dålig på att visa det! Du vet vem du är om du läser det här. Kan du någonsin förlåta mig? <3 Hoppas dagen blir som planerat nu idag! Det skulle vara riktigt kul!

En blog - En människa

Hej på er allesammans! Den här bloggen har jag startat för att kunna skriva av mig lite, med egna ord få tala ut om min vardag och mina morbida hemligheter. För en del kanske detta känns vidrigt, äckligt, hemskt eller liknande, sluta då genast läs! För andra kanske det snarare kan ge en insikt i mitt liv, att jag faktiskt också är en människa, trots mitt begär efter psykoaktiva substanser och sprutor. Detta är mitt liv - en sprutnarkomans vardag!